Benvinguts al Blog de VilMeteo

He creat com a complement de la web de VilMeteo aquest blog, on aniré publicant diferents articles, tos ells relacionats en el tema central de la web, la meteorologia, i també per extensió, la climatologia.

De fet, el clima es un tema molt interessant a tractar, més encara quan actualment el famós “Canvi Climàtic” està en boca de tots. He escrit cambi climàtic en majúscules i entre cometes per la simple raó de que no comparteixo moltes explicacions que rodejen el tema del “Canvi Climàtic” tal i com ens el venen els mitjans de comunicació, i és en majúscules perquè no es altra cosa que un nom comercial, doncs canvis climàtics els ha habut tota la història de la Terra i sense cap ajuda de l’ésser humà.

Poc a poc aniré penjant alguns articles per tal de clarificar algun conceptes que en la major part dels mitjans de comunicació (gairebé tots els espanyols) no estan explicats com deuria ser, o almenys com realment son.

Espere que us agradi i que pugueu participar, amb dubtes, opinions, preguntes…amb l’única intenció que pugueu informar-vos desde altres punts de vista, i amb certeses científiques per tal de aseverar alguna cosa. Sembla lògic però no tots els mitjans ho practiquen.

vilmeteo
Segueix-me

Deixa un comentari