Compte! Que ve el Canvi Climàtic!

Sí, aneu amb compte. El Canvi Climàtic és capaç de qualsevol cosa. Hi ha cases on ja no parlen ni del home del sac ni del moro Musa. no senyor, si existeix el Canvi Climàtic. M’explique.

Tinc la mania de llegir notícies de arreu del món, referents al clima. I a vegades es llegeixen algunes coses d’allò més graciós. Encara que també donen ganes de plorar en alguns casos. Us deixe un recull més que interessant, podreu comprovar fins el punt que és absurd tot açò del Canvi Climàtic, i els diners que es gasten en estudis inútils i que de no ser perquè no son pro Canvi Climàtic, no rebrien ni una mala subvenció.

1. Augmenten les visions de OVNI’s per culpa del canvi climàtic

El “Daily Telegraph” es fa eco d’aquesta notícia. La raó d’aquest augment, que els extraterrestres estan preocupats pel mal que li estem fent a la Terra. Cosa curiosa, podeu llegir-ho aquí

2. Les ovelles perden tamany, cosa del CC

Així ho diu un estudi que durant 24 anys ha observat les ovelles de una illa britànica i han observat que han perdut un 5 % del seu tamany. Després de 24 anys estudiant-ho i no troben alguna explicació sensata. Solució, ho heu adivinat. I ràpid, la revista Nature, els diaris, TV’s…s’interesen per l’estudi. Treball redó.

Però bé, la llàstima és que ningú no es pregunte perquè, per contra, el ésser humà ha augmentat el seu tamany mitjà, en l’estat espanyol, els últims 20 anys. I per una altra banda, l’augment de temperatura en la illa de l’article ha estat de 0.7ºC. Busquem 2 pobles que es diferencien per aquesta temperatura i mirem les seves ovelles. Ràpidament acabariem amb un estudi de 24 anys.

Podeu llegir l’article aquí

3. El Canvi Climàtic podria ser una catàstrofe per al món de la moda

Els dissenyadors estan preocupats ja que el CC farà que no hi haja excesives diferències entre estiu i hivern, i amb açò s’acavaran les temporades i el canviar de roba. Ja fa un temps que la veritat, vaig en bermudes en ple febrer. Aquí ho teniu

4. Un famós caçador del Monstre del llac Ness, es retira en vista de que el CC pot haver acabat amb Nessy

És una notícia trista, aquest caçador desisteix de la búsqueda de Nessy després de 37 anys. Aquest tal CC no té sentiments. La notícia, aquí

5. El acné, cosa de Canvi Climàtic

Ja sabeu, la pubertat i l’adolescència son històries. Era el CC, i nosaltres posant-mos cremetes. Aquí podeu llegir-ho.

Açò no és més que un petit exemple del rebombori que genera el CC. Tristament és així.

vilmeteo
Segueix-me

2 comentaris a “Compte! Que ve el Canvi Climàtic!”

 1. L’estiu de 2008, una reportera de Canal 9 va afirmar en directe, a les notícies del migdia, que l’aigua del mar havia entrat cap a dintre una vintena de metres degut a…. efectivament, el Canvi Climàtic.

  La notícia l’estava donant des d’una platja situada al sud de València (no recorde exactament, ara, de quin poble es tractava), és a dir, una platja que pateix els mateixos efectes que la d’Almassora: cada metre que se menja el port de Castelló, el recupera la mar més al sud, és a dir, a la platja d’Almassora, el mateix passa amb els metres que guanya Borriana al mar respecte a Nules i els que guanya el port de València -que aquests darrers anys n’han estat molts, per allò de la Fòrmula 1 i d’altres històries-… i va i la xiqueta micro-en-ma solta allò del canvi climàtic i se queda més ampla que llarga.

  Porten una temporadeta de notícies pre-fabricades com no s’havia vist mai: que si l’atemptat d’ETA a l’estació d’Atocha, la sequera inaudita que pateix el País Valencià (ara que tots els llauradors s’estan deixant de regar) amb la campanya AGUA PARA TODOS, que si la crisi econòmica no existia (Zapatero dixit), que si la crisi l’ha provocada Zapatero i només podrem esquivar-la amb la niña de Rajoy (qué importants que es consideren aquests dos elements!), que si la Grip A…

  Els ciutadans que poden s’estan exiliant d’Espanya a marxes forçades… el problema és que la manipulació també és global: MANIPULITZACIÓ!

  Respon
  • Este país és que està molt mal…però saps que és lo pitjor? Que no és la ignorància el que porta a que tinguem que sentir estes tonteries…si no més bé hi ha intencionalitat. Desvien la atenció, fan negoci…com la grip A. Pareix mentida que seguim vius després de aquella famosa grip aviar que tenia que matar-nos a tots.

   Estes declaracions…al loro!

   La ministra culpa al cambio climático de las tormentas de estos días

   “Espinosa ha indicado que estas lluvias son consecuencia del cambio climático “aunque algunos lo quieran negar”, ha apostillado. ”

   És que esta dona no té un servei meteorològic i climàtic que consultar? O pot ser ha preferit no encendre el ordenador i enviar-los un mail per a evitar emetre CO2? Que diu l’AEMET de tot açò? I el sentit comú, que diu?

   Ens podem permetre tenir una ministra així? Qui es queixarà? Perquè desgraciadament, aquest blog i alguns foros en que comentem este notícies, sols som un grup reduït de xifra pràcticament despreciable front al gran públic de la premsa i TV, on allí la història sempre és de la mateixa manera.

   I “aunque algunos lo quieran negar”…millor em callaré. Pfffff

   Respon

Deixa un comentari