#objectiulabalma: l’oratge no serà excusa

objectiulabalma

Aquest cap de setmana, dissabte concretament, uns quants vila-realencs emprendran una marxa en bicicleta de 130km que els durà al Santuari de la Balma. Aquesta marxa ciclista s’enquadra en el context d’una promesa que s’ha de complir en referència a la classificació europea del Villarreal CF.

Uns quants membres de la Congregació de Lluïsos i altres amistats, entre d’ells el propi VilMeteo, intentaran dissabte complir el que van prometre i aprofitem aquesta entrada per fer un pronòstic meteorològic per a tal event que, com bé resa el títol, l’oratge no serà excusa per aconseguir recorrer els 130km que separen Vila-real del Santuari de la Balma.

santuari de la balma

Augment de les temperatures i temps assolellat, però sense excesos

Les temperatures van ja des de avui en clar ascens, que culminarà el cap de setmana. Paral·lelament, l’estabilitat arriba a les nostres terres després d’alguns dies de pluja i tempestes per l’interior castellonenc, part per on recorre la ruta dels integrants de l’ #objectiulabalma.

Així doncs, el proper dissabte 28 de juny podem esperar:

Temperatura màxima: 29ºC
Temperatura mínima: 19ºC (a la sortida des de Vila-real)
Estat del cel: assolellat

Sols per la vesprada, a partir de migdia, poden creixer algunes nuvolades que com a molt podrien tapar el cel, però que difícilment tindrien prou força per soltar cap gota.

Com veiem, de cara al cap de setmana, ascens de les temperatures. I res de pluja!
Com veiem, de cara al cap de setmana, ascens de les temperatures. I res de pluja!

D’aquesta manera, tot està en les mans, en aquest cas més bé en les cames, dels ciclistes que partiran dissabte des de Vila-real amb el cap posat en la Balma.

vilmeteo
Segueix-me

Deixa un comentari