Pronòstic especial I Cursa Solidària Lluïsos Vila-real (02/12/2012)

I Cursa Solidària Lluïsos

S’aproxima la primera edició de la Cursa Solidària Lluïsos i VilMeteo col·labora com a servei meteorològic oficial de la cursa. No sé quantes curses disposaran d’aquest servei, ni sé si a VilMeteo se li pot anomenar servei meteorològic, encara que sona bé, però al que anavem. A continuació, una descripció ràpida de les condicions meteorològiques per el diumenge 2 de desembre, dia de la cursa, així com alguns consells per equipar-nos correctament.

Pronòstic per a diumenge 02/12/2012

Seguint amb la tònica setmanal, el cap de setmana es presenta fred degut al flux d’aire polar. Si bé és cert que el vent ja ha cesat i no es preveu que torne, el fred continuarà present, inclòs s’accentuarà les matinades de dissabte i diumenge. Amb el vent en calma i el cel lliure de núvols és quan més baixen les temperatures a Vila-real, sempre i quan tinguem present aire fred en les capes baixes i mitjanes de l’atmosfera, com és el cas.

Així, el mercuri baixarà prou la matinada de diumenge, per baix de 5ºC al centre de la ciutat. El dia serà en general assolellat i fred. Es calcula que a l’hora de la cursa la temperatura fregarà els 10ºC i el vent romandrà en calma.

pronostic

Recomanacions sobre la indumentaria

Vistes les condicions que ens esperen el diumenge és recomanable portar una braga al coll, o similars, per tal de protegir-nos del aire fred. De la mateixa manera unes malles llargues i alguna camiseta tèrmica ens ajudaran a combatre el fred, sobre tot en els moments previs a la cursa.

Cal recordar que l’organització no disposa de guarda-roba.

vilmeteo
Segueix-me

Deixa un comentari