Pronòstic especial per a la Matxà 2013 (16/01/2013)


Matxà 2013

 

Un any més la Congregació de Lluïsos organitza la Matxà de Sant Antoni, on es durà a terme la benedicció dels animals i una posterior marxa pels carrers de Vila-real que finalitzarà amb l’entrega de Rotllos de Sant Antoni per aquells que porten el seu animal de companyia.

Trobareu més informació a la seva web.

El que ens ocupa ara és el pronòstic meteorològic per a la Matxà 2013 de Vila-real. Dimecres dia 16 es caracteritzarà per el pas d’un front que escombrarà la península de NW a SE. A la seua arribada a Vila-real estarà molt desgastat, per el que no s’espera precipitació.

El que sí farà es que s’ennuvole el cel, deixant un dia gris i fresc. La temperatura estimada a l’hora de la Matxà (19:30h) es de 15ºC aproximadament i es presumible que la força del vent varie entre dèbil i moderada, un vent fred de N-NW que pot presentar algunes ratxes de moderada intensitat.

 

Pronòstic Matxà 2013

 

 

Recordeu que, si voleu un pronòstic de VilMeteo.es per qualsevol event que organitzeu, no teniu més que contactar amb nosaltres per Facebook, Twitter o al correu vilmeteoweb@gmail.com.

vilmeteo
Segueix-me

Deixa un comentari